H.A ARTROTONE TBL. X 60

1.250 ден

Нема на залиха

Формулација која обезбедува уникатна комбинација на висококвалитетен глукозамин, хондроитин сулфат.

Нема на залиха

Опис

Формулација која обезбедува уникатна комбинација на висококвалитетен глукозамин, хондроитин сулфат, зеленоусна школка во прав колаген тип II, екстракт од куркума, манган, МСМ кои овозможуваат продолжено дејство. Формулацијата е дополнета со манган кој овозможува нормално функционирање на коските. Препорачана дневна доза за деца над 12 години и возрасни е 1-2 капсули дневно заедно со оброк.