H.A DAY-VIT PROBIO TBL. X 30

900 ден

Нема на залиха

Добро балансирана формулација на мултивитамини и минерали и додадени 2 милијарди пробиотици од соевите Lactobacillus и Bifidobacterium збогатен со CoQ10.

Нема на залиха

Шифра: 1427094 Категории: ,

Опис

Добро балансирана формулација на мултивитамини и минерали и додадени 2 милијарди пробиотици од соевите Lactobacillus и Bifidobacterium збогатен со CoQ10.