H.A KELP (IODINE) TBL. X 240

1.055 ден

Нема на залиха

Препарат кој е особено богат со јод.

Нема на залиха

Шифра: 1431645 Категории: ,

Опис

Препарат кој е особено богат со јод. Јодот придонесува за нормално производство на тироидни хормони, функциoнирање на тироидната жлезда, нормално функционирање на нервниот систем и одржување на нормална кожа. Додатокот на лисја од луцерка обезбедува природен извор на витамин А, Ц, Е & К и минерали како калциум, калиум, фосфор и железо. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 12 години е 3 пати на ден по 1 таблета заедно со оброк.