H.A OSTEOFLEX PLUS TBL. X 30

1.345 ден

2 на залиха

Една таблета содржи комбинација на глукозамин, хондроитин сулфат и хијалуронска киселина кој овозможува продолжено дејство.

2 на залиха

Опис

Една таблета содржи комбинација на глукозамин, хондроитин сулфат и хијалуронска киселина кој овозможува продолжено дејство. Формулацијата е дополнета со Витамин Ц кој го помага нормалното формирање на колаген и Манган кој дава нормално функционирање на сврзното ткиво. Препорачана дневна доза е 1 таблета дневно со оброк.