H.A OSTEOVIT TBL. X 60

945 ден

1 на залиха

Една таблета содржи комбинација од Калциум, витамин Д3, Витамин К, Цинк и други есенцијални витамини и минерали.

1 на залиха

Опис

Една таблета содржи комбинација од Калциум, витамин Д3, Витамин К, Цинк и други есенцијални витамини и минерали. Комбинација на компоненти кои делуваат на зајакнување и одржување на коскеното ткиво и здрави заби. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета на 12 часа со оброк.