H.A PROSTAVITAL CAPS. X 30

1.100 ден

Нема на залиха

Oвозможува нутритивна поддршка за здравјето и благосостојбата на мажите, комбинација од цинк, селен, витамин Е.

Нема на залиха

Шифра: 1422438 Категории: ,

Опис

Oвозможува нутритивна поддршка за здравјето и благосостојбата на мажите, комбинација од цинк, селен, витамин Е. Цинкот придонесува за нормално ниво на тестостерон во крвта, а селенот за нормална сперматогенеза, витаминот Ц учествува во нормално функционирање на имунолошкиот систем. Препорачана дневна доза за возрасни е една капсула на ден заедно со оброк.