H.A V-VEIN TBL. X 60

1.190 ден

1 на залиха

Специјално формулиран препарат кој дава нутритивна подршка и баланс на организмот за третман на варикозни вени.

1 на залиха

Шифра: 1421628 Категории: ,

Опис

Специјално формулиран препарат кој дава нутритивна подршка и баланс на организмот за третман на варикозни вени. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно по оброк.