H.A VITAMIN B99 COMPLEX TBL. X 60

1.045 ден

Нема на залиха

Таблети со продолжено ослободување кои содржат максимална дневна доза на Хидросолубилни Б витамини.

Нема на залиха

Шифра: 1424455 Категории: ,

Опис

Таблети со продолжено ослободување кои содржат максимална дневна доза на Хидросолубилни Б витамини. Б витамините се вклучени во многу процеси во човеовото тело, од ослободување на енергија до одржување на нервниот и дигестивниот систем. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета на секои 12 часа по оброк.