H.A WINTERVITS TBL. X 30

944 ден

Нема на залиха

Една таблета содржи екстракт од Астаргал, витамин Ц и Цинк.

Нема на залиха

Шифра: 1431218 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи екстракт од Астаргал, витамин Ц и Цинк, збогатени со прополис кои придонесуваат за нормална функција на имунолошкиот систем и ги заштитуваат клетките од оксидативен стрес. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 16 години е 1 таблета дневно по оброк.