H.A ZINC 70MG TBL. X 90

920 ден

Нема на залиха

Една таблета содржи 70мг цинк глуконат еквивалентно на 10мг елементарен цинк.

Нема на залиха

Шифра: 1427566 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи 70мг цинк глуконат еквивалентно на 10мг елементарен цинк. Делува како добат имуностимулатор во организмот и за одржување на здраво коскено ткиво и здрави заби. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 6 години е 1 таблета дневно заедно со оброк.