HERBIFIT BEL SLEZ SIR. 200ML

200 ден

12 на залиха

Сируп на база на екстракт од бел слез за смирување на сува кашлица.

12 на залиха

Шифра: 1421878 Категории: ,

Опис

Сируп на база на екстракт од бел слез за смирување на сува кашлица. Препарат кој може да се дава и кај доенчиња. Препорачана дневна доза за возрасни е 15мл 3 пати на ден. За деца 5мл 3 пати на ден, кај доенчиња се дава 2.5 мл 3 пати на ден.