HERBION СО БРШЛЕН 150ML

210 ден

5 на залиха

Хербион сируп со бршлен за полесно искашлување при продуктиувна кашлица.

5 на залиха

Шифра: 993578 Категории: ,

Опис

Хербион сируп со бршлен за полесно искашлување при продуктиувна кашлица. Препорачана дневна доза за возрасни е 15мл 4 пати на ден. За деца од 10 до 16 години е 10мл 4 пати на ден. За деца од 6-10 години е 5мл 4 пати на ден.