JAM- B6+B12 + FOLNA KIS. TBL. X 110

390 ден

Нема на залиха

Придонесува за нормален енергетски метаболизам, нормална функција на нервниот систем.

Нема на залиха

Шифра: 1430505 Категории: ,

Опис

Придонесува за нормален енергетски метаболизам, нормална функција на нервниот систем, нормална имунолошка функција, намалување на замор и исцрпеност. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно.