JAM – GLUCOSAMINE ET CURCUMA CAPS. X 60

693 ден

1 на залиха

Производ кој ја намалува болката во зглобовите, помага во спречување на оштетувањето на ‘рскавицата.

1 на залиха

Опис

Производ кој ја намалува болката во зглобовите, помага во спречување на оштетувањето на ‘рскавицата. Глукозамин е основна градежна компонента на зглобна ‘рскавица, коски, лигаменти и тетиви. Куркумата придонесува за правилно функционирање на имунолошкиот и кардиоваскуларниот систем. Препорачана дневна доза за возрасни е една капсула 2 пати во денот со чаша вода.