JAM – MAGNESIUM 250MG TBL. X 90

475 ден

Нема на залиха

Еднта таблета содржи 250мг магнезиум.

Нема на залиха

Шифра: 1427248 Категории: ,

Опис

Еднта таблета содржи 250мг магнезиум. Препарат кој го подржува здравјето на коските, мускулите, срцето. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета на секои 12 часа заедно со оброк.