MARISOL PHYSIOLOGICA QUTTS. 10ML

135 ден

20 на залиха

Ја влажни слузокожата на носот, ја испира и чисти носната шуплина, ја подобрува проодноста на дишните патишта.

20 на залиха

Шифра: 978886 Категории: ,

Опис

1ml содржи 9мг натриум хлорид. Ја влажни слузокожата на носот, ја испира и чисти носната шуплина, ја подобрува проодноста на дишните патишта. Препорачана дневна доза за возрасни е 1-2 капки во двете ноздри 4-5 пати на ден. За деца 1 капка во двете ноздри 4-5 пати на ден.