MARISSIMO BABY SPRAY 125ML

360 ден

Изотоничен раствор за нос, стерилен раствор на морска вода 0,9%.

Шифра: 1424052 Категории: ,

Опис

Изотоничен раствор за нос, стерилен раствор на морска вода 0,9%. Средство за влажнење и испирање на носот. Спрејот е наменет за деца од раѓање. Не содржи конзерванси. Наменето за секојдневно измивање на носната слузница. Препорачана дневна доза за деца од 6 месеци е 4-5 пати на ден по 1 -2 прскања во двете ноздри.