MUCOPLANT SIR. ДОБРА НОЌ 100ML

270 ден

15 на залиха

Сируп за третман на сува кашлица која е поинтензивна навечер, со екстракти од тимјан, камилица и маточина.

15 на залиха

Шифра: 990417 Категории: ,

Опис

Сируп за третман на сува кашлица која е поинтензивна навечер, со екстракти од тимјан, камилица и маточина. Придонесува за олеснување на дразнењето на горните дишни патишта и за одржување на нормален сон. Препорачана дневна доза за возрасни и адолесценти над 12 години 3 пати на ден по 15мл, за деца 6-11 години 3 пати на ден по 10мл, за деца од 2-5 години 3 пати на ден по 5мл.