MULTIESSENCE VITAMIN D3 2000IU CAPS. X 30

210 ден

Нема на залиха

Една капсула содржи 2000IU еквивалентно на 50 микрограми холекалциферол. 

Нема на залиха

Шифра: 1429398 Категории: ,

Опис

Една капсула содржи 2000IU еквивалентно на 50 микрограми холекалциферол. Наменет за нормална функција на имунолошкиот систем, одржување на коски и нормална мускулна функција. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 14 години е 1 капсула дневно по јадење, најчесто навечер.