NOW ACIDOPHILUS 4X6 CAPS. X 60

1.090 ден

Нема на залиха

Мешавина на пробиотски бактерии Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasel.

Нема на залиха

Шифра: 1429974 Категории: ,

Опис

Мешавина на пробиотски бактерии Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasel. Препорачана дневна доза е 1 капсула еднаш или двапати во денот со храна или на празен желудник.