NW B-KOMPLEKS KESI. X 20

445 ден

Нема на залиха

Витамините Б2, Б6, Б12 придонесуваат за нормален метаболизам на енергија и за намалување на заморот и исцрпеноста.

Нема на залиха

Шифра: 1422692 Категории: ,

Опис

Витамините Б2, Б6, Б12 придонесуваат за нормален метаболизам на енергија и за намалување на заморот и исцрпеноста. Фолатите придонесуваат за нормална функција на имуниот систем. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 ќесичк дневно се растопува директно во уста.