NW CHELATED ZINC 10MG TBL X 100

390 ден

Нема на залиха

Цинкот придонесува за нормална функција на имуниот систем.

Нема на залиха

Шифра: 1427327 Категории: ,

Опис

Цинкот придонесува за нормална функција на имуниот систем и за одржување на нормален вид, кожа, коса и нокти. Нормална плодност и репродуктивен систем како и заштита на клетките од оксидативен стрес. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно заедно со оброк.