OPERIL 0,5MG/1ML QUTTS. – ВОЗРАСНИ

215 ден

8 на залиха

Содржи оксиметазолин хидрохлорид кој брзо делува.

8 на залиха

Шифра: 85693 Категорија:

Опис

Содржи оксиметазолин хидрохлорид кој брзо делува на стеснување на крвните задови во носната слузница и го сопира лачењето на секретот од носот. Препорачана доза за деца над 7 години и возрасни е 3 пати на ден по 1-2 капка во двете ноздри.