POLIVIT B PLUS TBL. X 30

190 ден

Нема на залиха

Комбинација од Б1,Б2,Б3,Б6,Б12 плус фолна киселина. 

Нема на залиха

Шифра: 1428018 Категории: ,

Опис

Комбинација од Б1,Б2,Б3,Б6,Б12 плус фолна киселина. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета дневно со чаша вода.