SYN MAGNESIUM+B6 X 60CAP

510 ден

1 на залиха

Намалува замор и исцрпеност, придонесува за нормална мускулна функција и нерваен систем.

1 на залиха

Шифра: 1427488 Категории: ,

Опис

Намалува замор и исцрпеност, придонесува за нормална мускулна функција и нерваен систем. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 капсула на ден.