SYN SELENIUM 100MCG X 60CAP.

550 ден

3 на залиха

Се користи за нормално функционирање на имуниот систем, заштита од оксидативен стрес како и за нормална сперматогенеза. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 капсула на ден.

3 на залиха

Шифра: 1427249 Категории: ,

Опис

Се користи за нормално функционирање на имуниот систем, заштита од оксидативен стрес како и за нормална сперматогенеза. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 капсула на ден.