SYN ZINC 15MG X 60TAB

500 ден

2 на залиха

Придонесува за нормална функција на нервен систем.

2 на залиха

Шифра: 1427273 Категории: ,

Опис

Придонесува за нормална функција на нервен систем, нормална плодност и репродукција, одрзување на здрава коса, кожа, нокти. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 таблета на ден.