TYROCAIN-M LOZENG. X 20

270 ден

10 на залиха

Една пастила содрж 1,05 мг тиротрицин и 2,5мг бензокаин (анестетик). Се применува при болка во грлото, фарингитис, ларингитис, стоматитис, гингивитис и афти во устана празнина. Препорачана дневна доза е 1 пастила на секои 4 часа.

10 на залиха

Шифра: 1431823 Категории: ,