URIFAST KESI X 14

1.040 ден

5 на залиха

1 ќесичка содржи Д-маноза и екстракт од плод од брусница. 

5 на залиха

Шифра: 1430983 Категории: ,

Опис

1 ќесичка содржи Д-маноза и екстракт од плод од брусница. Препаратот е наменет за третман на акутни воспаленија на уринарните патишта. Препорачана дневна доза за возрасни е 1 ќесичка дневно, да се раствори во 100мл ладна вода и целата содржина да се испие наеднаш.