VITABIOTICS PREGNACARE CONCEPTION TBL. X 30

1.270 ден

2 на залиха

PREGNACARE CONCEPTION

2 на залиха

Опис

PREGNACARE CONCEPTION

PREGNACARE Conception е специјално формулиран за жени и тоа за да помогне во поддршката на здраво зачнување за жени кои сакаат да забременат

Идеална формулација за жени кои планираат да забременат, како помош и поддршка во обезбедување на нутритивни залихи пред забременување

Употреба:Една таблета дневно