VITAMIN A + D3 ALKALOID CAPS. X 50

195 ден

1 на залиха

Витамин А + Д3. 

1 на залиха

Шифра: 1429312 Категории: ,

Опис

Една мека капсула содржи 500микрограми витамин А, 10 микрограми Витамин Д3. Ги задоволува потребита на витамин Д и Витамин А кај деца и возрасни. Препорачана дневна доза за деца над 4 години и возрасни е 1 капсула дневно.